Operational Excellence

en hoe makkelijker talentvolle medewerkers aantrekken en houden
Operational Excellence en Employer Branding
Hoe verbetert u uw bedrijfsresultaten op een duurzame manier? Hoe trekt u ambitieuze medewerkers aan met het juiste profiel? Hoe blijft u hen dag in dag uit motiveren om het beste van zichzelf te geven?

Tijdens het eerste Masters in Excellence-event van ICMA Group in mei 2017, deelden Martine Reynaers (CEO van Reynaers Aluminium) en Alain Beyens (CEO van Pelican Rouge Group en voorzitter van Antwerp Management School) hun inzichten en ervaringen. Het werd een instant succes.

Peter Daels en zijn team nodigen u uit op 3 oktober voor het nieuwe event. Francis Van Eeckhout (CEO van Deceuninck NV) en Paul Coussement (CEO van Metagenics) spreken over hun unieke aanpak: Operational Excellence en het aantrekken en aan boord houden van talentvolle medewerkers.

Speaker Francis Van Eeckhout
Francis Van Eeckhout
Ondernemen zit Francis Van Eekchout (CEO van Deceuninck NV) in het bloed. Al meer dan twintig jaar leidt hij bedrijven. Tot de verkoop in 2011 was hij CEO van het familiaal cementbedrijf Van Eeckhout NV en sinds 2016 leidt hij de beursgenoteerde producent van ramen en deuren Deceuninck, ontwerper en producent van duurzame bouwmaterialen (PVC & Twinson) en een belangrijke marktspeler op wereldniveau. Hij startte in 2017 ook een nieuwe cementfabriek op in de Gentse haven.
Speaker Paul Coussement
Paul Coussement
Paul Coussement voelt het tot in zijn vingertoppen wanneer het in een klein of groot bedrijf vierkant loopt – of net niet. Maar hij beseft ook dat veel onopgemerkt ‘onder de radar’ blijft. De CEO van Metagenics Europe, toonaangevend producent van voedingssupplementen voor professioneel gebruik, besteedt dan ook veel aandacht op continue verbeteringsprocessen en een positieve bedrijfscultuur. Mirakeloplossingen zijn er niet, maar wie het beste uit zijn medewerkers probeert te halen, krijgt daar veel voor terug. In het geval van Metagenics: een explosieve groei.
3 oktober 2017 - 17 uur
Deceuninck NV auditorium, Bruggesteenweg 360, 8830 Hooglede
ICMA Group
Over ICMA Group
Sinds 1984 helpt ICMA Group uw waarde van het bedrijf te optimaliseren via Operational Excellence. Onze Candidate Experience en Employer Branding leiden tot het succesvol aantrekken van de beste, loyale talenten voor uw organisatie. Met onze People Performance en Wellbeing at Work modellen slaagt u erin de prestaties van uw medewerkers te verhogen. Vervolgens geven we inzicht in concrete actiepunten en KPI's bij uw klanten via onze Customer Performance en Customer Experience modellen.
http://www.theicmagroup.com