EN
NL

Brand to the Future

International employer branding event (Ghent)
Where HR and marketing blend
Brand to the Future, where HR and marketing blend
Donderdag 9 november 2017
Een uniek event
Bedrijven en non-profitorganisaties staan voor dezelfde gigantische uitdagingen. Hoe verleidt en houdt u het juiste talent? Hoe wordt en blijft u een aantrekkelijke werkgever? Cruciale vragen waarop én HR én marketing én de bedrijfsleider – uw hele bedrijf of organisatie – het antwoord moeten bieden.
Het allereerste Brand to the Future-congres is een goed begin om ook morgen succesvol te zijn.
Met unieke sprekers
Speaker DUVAL BRANDING
DUVAL BRANDING
Duval Branding helpt bedrijven de stap te zetten naar het (her)ontdekken van wie ze werkelijk zijn, waarna deze visie en identiteit vertaald worden in een coherente en inspirerende communicatie.
Marc Wellens, Managing Director & Founder van Duval Branding gaat dieper in op hoe corporate en employer branding zich verhouden tov elkaar. Employer branding is dood, lang leve employer branding?
Speaker HANNE DECOUTERE
MODERATOR: HANNE DECOUTERE
Hanne Decoutere (1980) was al jaren aan de slag bij de VRT toen ze in september 2012 voor het eerst als nieuwslezeres op het scherm verscheen. Ze werkte eerst voor Jan Van Rompaey in Ombudsjan, dan voor Terzake op Canvas en het Journaal op EEN, waar ze als juriste vooral politieke verslaggeving deed. De beslagen journaliste presenteert en modereert met veel charisma, heeft een bijzondere interesse voor Frankrijk en een zwak voor ballet.
Speaker MARCUS STUMPF
MARCUS STUMPF
Prof. Dr. Marcus Stumpf doceert marketing en merkenmanagement aan de FOM Hochschule in Frankfurt am Main. Hij is de oprichter en directeur van het Employer Branding Institute, dat wetenschappelijke inzichten omzet in real business. ‘Moeten kmo’s ook aan employer branding doen?’, is zijn centrale vraag. Spoiler alert: reken maar van ja!
Speaker TOM LAINE
TOM LAINE
Tom Laine weet als geen ander hoe je sociale media inzet om het juiste talent aan boord te halen. Altijd pioniert hij in de digitale wereld. Hij is betrokken bij tal van tech start-ups (…) en nu veelgevraagde trainer en key note speaker met wereldwijde ervaring rond media recruitment. Hoe meet u of u goed bezig bent met uw employer branding? Op welk kompas (met welke KPI’s) moet u varen?
Speaker RAF HEROES
RAF HEROES
Employer branding, allemaal goed en wel, maar wat met bedrijven die verschillende merken in de markt zetten? Hoe gaat u daarmee om? Hoe werkt u consequent aan één employer brand in een multibrand bedrijf? Raf Heroes van Randstad België toont hoe multinaltionals er toch in slagen verschillende merken onder één employer brand te verenigen.
Speaker MARK HORLEY & TOM CHESTERTON
MARK HORLEY & TOM CHESTERTON
Mark Horley & Tom Chesterton zijn de oprichters van het Britse Tonic Agency. Eerder dit jaar wonnen ze de RAD Award – dé benchmark in de industrie – voor de beste employer branding campagne (voor het Britse leger). Dat ze in die campagne virtual reality inzetten, is niet verwonderlijk: de heren zijn de experts par excellence als het gaat over employer branding in tijden van Vierde Industriële Revolutie.
Speaker HANS VAN GESTEL
HANS VAN GESTEL
Hans van Gestel is directeur Bouwmensen Eindhoven/Tilburg en projectleider van het Nederlandse Scapetown. Hij weet wat het is als een sector niet sexy genoeg is. Zowel de horeca als de bouw vinden moeilijk gemotiveerd personeel. Hoe krijgt u jongeren zover om te kiezen voor een opleiding in de bouw? Het creatieve antwoord luidt: met Scapetown. Ontdek hoe een federatie zichzelf succesvol verbouwt en vernieuwt.
Speaker AKI KAKKO
AKI KAKKO
Aki Kakko is oprichter van Candarine en GlobalHRU .
Candarine helpt bedrijven bij de transformatie van hun aanwervingsproces van reactief naar proactief. GlobalHRU is een globaal leerplatform voor HR en recruitment professionals. Hij toont ons hoe employer branding te verbinden met de meest nieuwe aanwervingstechnieken. Where HR en Marketing blend in de praktijk!
Speaker MARC VERPOORT
MARC VERPOORT
Marc Verpoort breekt als Human Resource directeur van AZ Groeninge uit Kortrijk een lans voor IiP. IiP staat voor ‘Investors in People’ – een drieletterwoord waarmee het ziekenhuis zich profileert en onderscheidt van de concurrentie. Het is een internationale erkenning voor bedrijven die investeren in de groei van hun medewerkers. Een duidelijk missie, een goede teamsfeer, evaluaties die medewerkers doen groeien en leertrajecten zijn slechts enkele elementen van IiP. En vooral: hoe houdt u de juiste medewerkers aan boord?
Speaker BRUNO DELEPIERRE
BRUNO DELEPIERRE
Bruno Delepierre is de ontwikkelaar van de software tool Tribeforce. Wat is het doel van Tribeforce? Zowel het werkplezier van de medewerker als de performantie van het bedrijf vergroten. Hoe werkt het? Medewerkers brengen hun talenten en motivatie in kaart. Bedrijven en organisaties krijgen inzicht in hoe ze hen kunnen helpen ontplooien. En of dat motiveert!
Speaker JAN VERHESEN
JAN VERHESEN
Jan Verhesen is senior consultant bij ICMA Group. Hij houdt u een spiegel voor. Is uw bedrijf of organisatie een haantje-de-voorste met employer branding of draagt u de rode lantaarn? ICMA Group doet een onderzoek bij de deelnemers aan het Brand to the Future-congres en andere Belgische bedrijven. Zo ziet u waar u staat.
Meer sprekers
Meer sprekers volgen.
Voor een uniek publiek
Brand to the Future richt zich tot CEO’s, HR-verantwoordelijken, marketeers, leidinggevenden bij non-profitorganisaties… kortom, iedereen die mee het imago, de aantrekkingskracht en de toekomst van zijn organisatie bepaalt.
Op een unieke locatie
Met een unieke drijvende kracht
ICMA Group
Over ICMA Group
Sinds 1984 helpt ICMA Group uw omzet te verhogen via Operational Excellence. Onze Candidate Experience en Employer Branding leiden tot een geslaagde aantrekking van de beste, loyale talenten voor uw organisatie. Met onze People Performance en Wellbeing at Work modellen slaagt u erin de prestaties van uw medewerkers te verhogen. Vervolgens geven we inzicht in concrete actiepunten en KPI's bij uw klanten via onze Customer Performance en Customer Experience modellen.
http://www.theicmagroup.com
Amelior
Over Amelior
Amelior is gepassioneerd door kwalitatief hoogstaand management en helpt - via opleiding, consulting en audits - ondernemingen en instellingen efficiënte managementsystemen te ontwikkelen, te implementeren en te verbeteren.
Bij Amelior kan u LEREN.
Indien gewenst helpen we u met raad en daad bij het VERBETEREN.
Het hoogste doel is het LEREN VERBETEREN, zodat u op eigen kracht en op een structurele manier stappen vooruit blijft zetten naar excellentie.
http://amelior.be
SUBSIDIE mogelijk via KMO-Portefeuille
Aanvraag indienen ten laatste 14 dagen na start van het congres
BTW kan NIET met KMO-portefeuille betaald worden.
Horecakosten kunnen beperkt worden betaald via de KMO-Portefeuille. Het bedrag dat u kan indienen voor deze aanvraag, is het totaalbedrag, exclusief BTW, verminderd met 35 € cateringkost per persoon.
Meer info vindt u op http://www.amelior.be/ndl/actueel/cheques.asp. Het registratienummer van Amelior voor open opleidingen is DV.O104132
Prijs
€425 tot en met 10/10 (early bird)
€495 vanaf 11/10
(Exclusief 21% btw)
-10% vanaf 2de deelnemer

Adres
Faktuuradres
Met unieke partners
IIP-benelux
Vragen?